CG: Opljačkan grob zbog zlatnih zuba

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Opljačkan grob zbog zlatnih zuba

Na katoličkom groblju u Tuzima, za sada nepoznati počinilac otvorio je grobnicu porodice Nikprelević i iz vilice pokojnika, sahranjenog 1978. godine, odneo zlatne zube.

Oskrnavljenu grobnicu, sa izvađenim kostima pokojnika i slomljenom lobanjom, kako piše list Vijesti, zatekla je Lidija Marković koja je vandalizam prijavila policiji. Opljačkani grob se nalazi na manjem groblju na kome se sahranjuju Albanci katoličke veroispovesti.

Do sada nije zabeležen ovakav slučaj skrnavljenja groblja na području Malesije, iako ostećenja grobova na gradskim grobljima u Podgorici nisu baš retka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zbog zlatnih zuba oskrnavili grob

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2014

PODGORICA - Nepoznati počinilac oskrnavio je grobnicu porodice Nikprelević, na katoličnom groblju u Tuzima, i iz vilice pokojnika, sahranjenog 1978. godine, odnio zlatne zube.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.