CG: Koronavirusom zaražena tri policajca, 73 u samoizolaciji

Izvor: B92, 04.Apr.2020, 17:08

CG: Koronavirusom zaražena tri policajca, 73 u samoizolaciji

Policija CG saopštila je da su tri službenika Uprave policije pozitivna na koronavirus i da se u samoizolaciji nalazi 73 pripadnika a tri su u karantinu.

Kako se navodi u saopštenju, službenici Uprave policije svakodnevno sprovode mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju kontrolisanja poštovanja privremenih mera u cilju sprječavanja širenja korona virusa.

Dodaje se da su policijski službenici, koji pružaju asistenciju sanitarnim inspektorima, primarno opremeljeni zaštitnim maskama, rukavicama i odelima, a ostalim službenicima, koji imaju svakodnevni kontakt sa građanima, obezbeđene su raspoložive količine zaštitne opreme.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.