ČETVOROMESEČNA BEBA PRONAĐENA MRTVA: Policija zatekla jeziv prizor, uhapšeni roditelji, cela ulica u šoku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 21:25

ČETVOROMESEČNA BEBA PRONAĐENA MRTVA: Policija zatekla jeziv prizor, uhapšeni roditelji, cela ulica u šoku!

Detektivi istražuju "iznenadnu smrt" bebe

Policija je pronašla mrtvog četvoromesečnog dečaka u kući u Ročdejlu, osumnjičeni muškarac (39) i žena (27) pušteni su kući uz kauciju, dok detektivi istražuju "iznenadnu smrt". Beba je pronađena mrtva u kući, a muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje da su zanemarivali dete.

Granta Džona Storej Delaneja pronašli su policajci Velikog Mančestera koji su bili pozvani zbog izveštaja o "iznenadnoj smrti" u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kući u Ročdejlu.

Lekari su takođe prisustvovali u ranim satima 22. februara, ali je dete proglašeno mrtvim na licu mesta u ulici Bakli Lej u gradu.

27-godišnjakinja i 39-godišnjak uhapšeni su zbog sumnje da su zanemarivali dete i pušteni su uz kauciju dok je istraga u toku. Još nije poznato kako je dete umrlo.

Sud u Ročdejlu je potvrdio izveštaj mrtvozornika je da je spis koji se odnosi na Grantovu smrt prosleđen njemu, a istraga treba da bude započeta ovog četvrtka.

Komšije su izvestile da su tokom cele prošle nedelje viđali policijski automobil parkiran ispred više kuća u ulici. Jedan od komšija je rekao: "U šoku sam, izgubio sam se, ne znam šta da kažem".

- U ponedeljak sam krenuo na posao i tada je bila policija. Oni su tamo od 24 sata svakog dana - najmanje jedan oficir sve vreme - rekao je drugi komšija.

- Policija je bila tamo tokom cele nedelje. Pokucali su na sva vrata, ali niko nije znao šta se dogodilo. To je grozno. To je tako tužno - rekao je treći.

Stotine ljudi se putem društvenih mreža oprostilo od dečaka. Jedna žena je na Fejsbuku napisala: "To mi slama srce. Počivaj u miru, bebo mala."

- O moj Bože, kako grozno, jadna beba, počivaj u miru - napisao je drugi.

- Žao mi je zbog jadne bebe, letite visoko sa bebom anđeli, sada si našla mir - glasio je treći komentar.

U prethodnoj izjavi policije Velikog Mančestera rečeno je: "Policajci su pozvani 22. februara oko 3.15 sati ujutru zbog prijave o iznenadnoj smrti u ulici Bakli Lej u Ročdejlu.

- Hitne službe su prisustvovale, ali nažalost četvoromesečna beba je proglašena mrtvom na licu mesta. 27-godišnjakinja i 39-godišnjak uhapšeni su zbog sumnje da su zanemarivali dete i pušteni su uz kauciju dok je istraga u toku.

- U toku je istraga kako bi se utvrdile okolnosti oko smrti deteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.