ČETVOROČLANA PORODICA DOŽIVELA TEŠKU NESREĆU: Ima stradalih i teško povređenih, među njima i deca - strašne scene kod Kaknja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 18:00

ČETVOROČLANA PORODICA DOŽIVELA TEŠKU NESREĆU: Ima stradalih i teško povređenih, među njima i deca - strašne scene kod Kaknja

U vozilu je bila četvoročlana porodica.

Žena (44) iz Slavonskog Broda preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod Kaknja kada je njen suprug (44) koji je bio za volan.

Nezvanično se saznaje da je u vozilu bila četvoročlana porodica, a da je otac, koji je bio za volanom, zadobio lakše telesne povrede, dok je dvoje maloletne dece zadobile su teže telesne povrede.

Nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je na dionici puta Kakanj - Lašva jedna saobraćajna traka bila zatvorena zbog radova i propisno označena, prenosi Srpskainfo.

Od siline udarca, na "pasatu" je otpao točak, te je čitav prednji dio smrskan, a vatrogasci su morali rezati automobil kako bi izvukli povređene, piše Avaz.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopštili su da je do nesreće došlo u petak u Tičićima kod Kaknja.

- Povređeni su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica gde je usled zadobijenih povreda preminula jedna osoba, dok su ostale tri zadobile telesne povrede - saopšteno je iz MUP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.