ČETNIKUŠO, UBRZO ĆETE NESTATI I TI I REPUBLIKA SRPSKA Sablasne pretnje upućene Dodikovoj saradnici: Vrlo malo života ostalo i onima koji provociraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 09:09

"ČETNIKUŠO, UBRZO ĆETE NESTATI I TI I REPUBLIKA SRPSKA" Sablasne pretnje upućene Dodikovoj saradnici: "Vrlo malo života ostalo i onima koji provociraju"

Čeka se reakcija nadležnih organa.

Pretnje po život šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić upućene su sa više naloga na društvenim mrežama nakon suđenja predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u Sudu BiH, a među onima koji prete je i bivši pripadnik odreda "El mudžahedin" Sanin Musa, navodi RTRS.

Po istom mediju Musa naziva Vulićevu "vlahinjom" i govori kako "pozivaju na njegovo hapšenje", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te joj poručuje "e pa nećeš vlahinjo svetosavska makar mi to zadnje u životu bilo".

Uz razne psovke, nazive "četnikuša", jedan nalog sa "Instragama" pod imenom "Danijel" poručuje i "ubrzo ćete nestati, i ta Republika Srpska se ukida ubrzo i doći će do rata, a prva si ti na meti".

Takođe, dodaje osoba iza ovog naloga da je "vrlo malo života ostalo i onima koji provociraju", a svoju poruku završava sa "tekbir".

Musa, lider političkog pokreta "Vjera narod država" zagovarao je okupljanje svojih pristalica ispred Suda BiH povodom suđenja predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i pretio građanima koji Dodiku daju podršku.

Sanja Vulić prijavila je PU Doboj pretnje koje je dobila.

U Sudu BiH juče je održano ročište protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na kojem je Tužilaštvo BiH predstavilo optužnicu, a odbrana iznijela koncept odbrane konstatujući da se optužnicom ruši suverenitet BiH i zatražila izuzeće sudije Sene Uzunović koja se u sudnici pojavila umjesto Mirsada Strike.p

Nakon suđenja Vulićeva je revoltirana dala kontroverzan komentar na ponašanje sudije Uzunović. Taj snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a izazvao je i niz opasnih pretnji po bezbednost srpske političarke.

(Srbija Danas/M.B.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.