ČESTO SU RASKIDALI, ALI ON JE OKONČAO VEZU METKOM: Jezivi detalji zločina u Novom Sadu - Plemenita devojka, studrala je geografiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 18:22

ČESTO SU RASKIDALI, ALI ON JE OKONČAO VEZU METKOM: Jezivi detalji zločina u Novom Sadu - "Plemenita devojka, studrala je geografiju!"

Ubica je prvo ispalio dva hica u izlog kozmetičke radnje, a onda je ušao, pucao u nju pa u sebe.

Posle ubistva i samoubistva u centru Novog Sada, kada je muškarac (34), hicima iz pištolja ubio devojku (26) u salonu gde je radila, otkrivaju se i neki novi detalji o njihovom odnosu.

Naiame, njemu je krajem aprila izrečena mera zabrane prilaska devojci zbog prijavljenog nasilja, oduzeto mu je oružje koje je imao u legalnom posedu, a suspendovan je s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posla u jednoj prodavnici pružja u Novom Sadu gde je radio.

Međutim, svedoci tvrde da tu zabranu nije poštovao, a nesrećna devojka se bojala da ga prijavi. U okolnim lokalima čak tvrde da je svega nekoliko sati pre zločina delio letke sa reklamom kozmetičarskog salona i solarijima gde je radila.

- Oboje su došli iz Bača, pa su se verovatno otuda poznavali. Bili su u vezi skoro godinu dana, ali su u poslednje vreme često raskidali i ona je praktično pokušavala da pobegne od njega. Ona je bila plemenita devojka, obožavala je životinje, a studirala je geografiju na Prirodno-matematičkom fakultetua u Novom Sadu, radom u kozmetičkom salonu i solarijum dopunjavala je džeparac za studije - kažu.

Ekipe Hitne pomoći su po dolasku na licu mesta mogle da konstatuju samo smrt devojke, dok je mladić u teškom stanju prevezen u Urgentni centar gde je preminuo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.