CESTITAMO Porodila se voditeljka Jutarnjeg programa

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CESTITAMO Porodila se voditeljka Jutarnjeg programa

Voditeljka jutarnjeg programa i Kulturnog dnevnika RTS-a porodila se i na svet donela zdravog dečaka.

Irina Đorđić je prošle godine zbog supruga Nikole koji je dizajner specijalnih efekata, napustila Srbiju i preselila se u Kanadu.

Voditeljka koja je poznata po tome što je otvoreno pričala o partnerskom nasilju je tokom čitave trudnoće bila veoma aktivna, pa je iz Vankuvera slala video priloge koji su prikazivani na RTS-u.

Irina je najavila da će se nakon porođaja vratiti na posao jer ne može da zamisli život bez televizije.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Porodila se voditeljka Jutarnjeg programa!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2017

Lepa voditeljka koju uvek krasi širok osmeh, proširila je svoju porodicu..Foto: Youtube/screenshot/rts..Voditeljka jutarnjeg programa i Kulturnog dnevnika RTS-a porodila se i na svet donela zdravog dečaka, javljaju mediji...Irina Đorđić je prošle godine zbog supruga Nikole koji je dizajner specijalnih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.