Izvor: B92, 09.Okt.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEROVIC: SIGURNE KADROVSKE PROMENE U JUL-U

Visoki funkcioner Jugoslovenske levice i ministar turizma Srbije Slobodan Cerovic izjavio je u ponedeljak da ce u toj partiji sigurno doci do kadrovskih promena. "Ne mogu unapred komentarisati te promene, jer o tome mora stranka da zauzme stav", odgovorio je Cerovic na molbu novinara da kaze nesto o tim promenama.

Komentarisuci izjave nekih funkcionera JUL-a, Cerovic je rekao da posle proslonedeljnih dogadjaja u zemlji licno nije imao nikavih problema, niti ga je bilo ko napao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << On je dodao da licno smatra da s obzirom na postojecu situaciju treba "raspisati izbore za republicke poslanike". "Ova vlada ne uziva dovoljno autoriteta u privredi, drustvenim preduzecima, u stanovnistvu, i ovako dugo ne bi mogla da izdrzi", rekao je Cerovic u Skupstini Srbije. On, medjutim, nije mogao da odgovori na pitanje da li je JUL ucestvovao u danasnjim pregovorima poslanickih grupa u Narodnoj skupstini Srbije, a pitanje o tome da li ce JUL na republicke izbore izaci sam ili u koaliciji ocenio je kao preuranjeno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.