ČERNOMOREC: Zvezda je najveći klub u Srbiji

Izvor: Kurir, 27.Jul.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČERNOMOREC: Zvezda je najveći klub u Srbiji

Ukrajinci zovu navijače u pomoć

Černomorec i Crvena zvezda sastaće se u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a ukrajinski klub, maksimalno respektuje crveno bele.

Černomorec je na svom zvaničnom sajtu objavio da je Crvena zvezda najveći klub u Srbiji i podseća da su crveno-beli svojevremeno osvojili Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup, te poziva navijače uoči predstojećeg duela da pomognu ekipi, jer im je značajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podrška svakog od njih.

Na sajtu se navodi da će vlasnici sezonskih karata imati mogućnost da u periodu od 26. do 28. jula nabave svoje karte sa 10 odsto popusta na blagajni stadiona Černomoreca. Kapacitet stadiona u Odesi je 34.164 mesta.

Prvi duel 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu je 1. avgusta u Odesi, a revanš je sedam dana kasnije na našem najvećem stadionu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ČERNOMOREC: Zvezda je najveći klub u Srbiji

Izvor: Dzungla.org, 27.Jul.2013

Ukrajinci zovu navijače u pomoć OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.