ĆERKA ZATEKLA OCA I BAKU U LOKVI KRVI Potresni detalji horora u Rumi - dan pre zločina pukovnik doživeo TRAGEDIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 10:57

ĆERKA ZATEKLA OCA I BAKU U LOKVI KRVI Potresni detalji horora u Rumi - dan pre zločina pukovnik doživeo TRAGEDIJU

Muškarac (59) presudio majci (89), a onda digao ruku i na sebe. Komšije kažu da je bio problematičan i da je pravio haos.

Pukovnik u penziji (59) iz Rume u sredu uveče ubio je svoju majku (89), kada je došao da je obiđe, a zatim je izvršio samoubistvo. Tela u lokvi krvi našla je njegova ćerka, odnosno njena unuka.

- Iz za sada nepoznatog razloga on je ubio svoju majku, a potom presudio sebi. Dan pre horora, navodno, njegova supruga odvela je svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majku na selo, koja je inače boravila sa ubijenom ženom tokom zimskog perioda u stanu u kom se dogodio zločin. Po dolasku u selo, njegova tašta je iznenada istog dana preminula, pa se supruga nije vratila u Rumu, nego je ostala kako bi spremala sahranu - kaže Kurirov izvor:

- On je posle saznanja da mu je tašta preminula otišao kod svoje majke da je obiđe, a onda se dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Izvor upozat sa slučajem navodi da se ćerka jako potresla kada je zatekla oca i babu u lokvi krvi.

- Jedva je došla sebi i pozvala Hitnu pomoć i policiju - pričaju komšije. Kako navode meštani Rume, pukovnik u penziji je bio, navodno, problematičan, a u poslednje vreme je imao i odeđene psihipčke probleme.

Psihički nije bio kako treba

Rumljani su za Kurir naveli i da se često pričalo da je depresivan i da se lečio.

- Pričalo se da psihički nije kako treba nakon rata koji je preživeo i da je čak išao na lečenje u Beograd. Navodno je imao i neku terapiju, ali to već ne znamo sa sigurnošću - kažu meštani Rume.

- Znamo da ima pištolj kod sebe, ali nismo čuli pucnje, pa tako i ne znamo čime je ubio majku i sebe - kaže komšija i navodi da je često izazivao incidente.

- Svi su imali strah od njega i trudili su se da ga zaobiđu u širokom luku, jer se nikad nije znalo u kakvom je stanju tog dana i šta sve može da mu padne na pamet. Incidenti su mu bili sasvim normalna pojava, i znao je da pravi haos i nekome ko mu kulturno kaže "dobar dan". Jednom je jurio čistačicu zgrade da je tuče, jer mu se nije dopalo kako je očistila zgradu. Stanari su je jedva spasli od batina - svedoče komšije.

Prema njihovim rečima pukovnik jednom je bio brutalno pretučen.

- Toliko je jednom poludeo da je maltretirao i napao mlekarku, koja drži radnju u prizemlju zgrade. Ne sećam se šta je tačno radio, ali žena nije mogla da se odbrani od njega, pa je u pomoć pozvala sina koji ga je pretukao. Međutim, ubrzo je nastavio po starom - dodali su susedi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.