ĆERKA PRVO ŽALILA SAŠU PA SE ISPOSTAVILO DA JE UČESTVOVALA U UBISTVU! Drama u Doboju se nastavlja, OGLASILA se na FEJSU nakon ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 15:38

ĆERKA PRVO ŽALILA SAŠU PA SE ISPOSTAVILO DA JE UČESTVOVALA U UBISTVU! Drama u Doboju se nastavlja, OGLASILA se na FEJSU nakon ubistva

Jezivi detalji ubistva.

Nakon što je nađeno iskasapljeno telo vlasnika rent-a-car agencije Saše Kulišića iz Doboja vezanog za drvo u šumi, istražitelji iz sata u sat otkrivaju nove jezive detalje ovog monstruoznog zločina za koji su osumnjičeni njegova supruga (33), njen ljubavnik (19), a sada i njegova maloletna ćerka (14).

- Istražitelji Republike Srpske koji danima rade na slučaju došli su do saznanja da je Sašina ćerka koju ima zajedno za osumnjičenom učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zločinu. Naime, sumnja se da je devojčica sipala tablete u piće svom ocu kako bi ga omamila i to sve na nagovor majke - kaže izvor i dodaje da je ona sinoć u pratnji radnice Socijalnog rada došla u nadležno tužilaštvo gde je saslušana.

- Na početku se nije ni sumnjalo da bi tinejdžerka mogla da bude deo paklene ekipe koja je isplanirala i počinila zločin, ali se detaljnom istragom došlo do frapantnog podatka.

Tinejdžerka je nakon saslušana uhapšena, a samo dan ranije je na svom profilu na Fejsbuku promenila profilnu sliku u crnu sliku, neki znak žalosti. Ispod ove fotografije samo su se nizali komentari u kojima su joj poznanici i prijatelji izjavljivali saučešće.

- Jao, koja tuga. Neka Saša počiva u miru. Mnogo mi je žao što se ovo desilo - piše u jednom od komentara, dok se ona uredno zahvaljivala.

Nakon toga ona je i objavila fotografiju svog oca u čijem ubistvu je navodno učestvovala.

- Tata - kratko je napisala osumnjičena maloletna ćerka Saše Kulišića uz objavljenu njegovu fotografiju na kojoj je nasmejan.

Nakon što je maloletnica uhapšenja njena polusestra Tamara Kulišić rekla je za Kurir da je ne čudi da je devojčica učestvovala u zločinu.

- Poznavajući da je ceo život više bila uz majku ne sumnjam da je pod njenim uticajem mogla i da sudeluje u zločinu - rekla je kratko  Sašina ćerka iz prvog braka.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.