ĆERKA (26) POČINILA JEZIV ZLOČIN! Izbola majku (53) NASMRT! Ubadala je u vrat i grudi! Bivšem dečku pre toga poslala zastrašujuću poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 08:46

ĆERKA (26) POČINILA JEZIV ZLOČIN! Izbola majku (53) NASMRT! Ubadala je u vrat i grudi! Bivšem dečku pre toga poslala zastrašujuću poruku (FOTO)

Policajac je bio primoran da puca u ćerku nakon što je odbila da baci nož kojim je izbola majku

Ćerka koja je nasmrt izbola svoju majku u Australiji pre nego što ju je ubila policija, poslala je svom bivšem dečku poruku da je "pod stresom" i da je imala "najdramatičniju prošlu godinu bez razloga".

Džoan Peri (53) umrla je u petak uveče nakon što ju je ćerka Karli Pironeli (26) izbola više puta u vrat i grudi. Policajac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio primoran da upuca Karli nakon što je odbila da spusti nož, prenosi Daily mail.

Nakon ubistva pojavila se jeziva poruka koju je navodno Karli poslala bivšem dečku uoči zločina. Poruku je poslala Tajleru Džekmenu 31. januara i napisala da više ne može da se nosi sa stvarima.

- Teško mi je čak i da se nosim sa tim jer nisam navikla da me drama stresira. Osećam da se toliko toga dešava što ne mogu da podnesem - napisala je ona. Karli je rekla da dugo nije pričala ni sa kim pre nego što ju je bivši dečko pitao da li želi sa njim na kafu.

Daily mail Australia sada može da otkrije da se Peri plašila svoje svojeglave ćerke, koja je imala problematičnu prošlost koja je uključivala invaziju na dom i optužbe za drogu.

Komšinica je rekla da se mentalno zdravlje Karli otelo kontroli tokom proteklih nekoliko nedelja, dok se majka navodno borila da je smesti u psihijatrijsku ustanovu. Prema njenim rečima, iz kuće je čula vikanje, a nekada je čula i muški glas.

Policija je došla na lice mesta nakon dojave da ćerka želi da zapali majku. Po dolasku policije, Kajli je odbila da baci nož, zbog čega su policajci bili primorani da pucaju. Karli je umrla na licu mesta.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/A.M./Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.