CELOG LETA JE NOSIO DUGE PANTALONE I PONAŠAO SE ČUDNO! Tek tri meseca kasnije je došla do OTKRIĆA O STVARNOM ZDRAVSTVENOM STANJU partnera i ostala zatečena

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 08:55

"CELOG LETA JE NOSIO DUGE PANTALONE I PONAŠAO SE ČUDNO!" Tek tri meseca kasnije je došla do OTKRIĆA O STVARNOM ZDRAVSTVENOM STANJU partnera i ostala zatečena

Par je nastavio da se zabavlja šest meseci

- Ako ste ikada mislili da niste bili svesni stvari koja je bila očigledna, pustite da vam ispričam nešto - započela je devojka video na TikToku, opisujući najveću tajnu svog momka iz tinejdžerskih dana, toliko neverovatnu da je odmah postala viralna.

Objasnila je kako je kao tinejdžerka toliko bila zaslepljena ljubavlju da joj je trebalo tri meseca da shvati da njen dečko ima samo jednu nogu. Kaže kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se upoznali na rodeu kada je imala 17 godina i čim ga je uočila odmah mu je prišla. Razmenili su brojeve i tri nedelje kasnije su započeli vezu.

Tvrdi da su bili nerazdvojni i da su se viđali svaki dan. Ali, dodaje da je bilo nekih tragova da je skrivao nešto. Na primer, celo leto je nosio duge pantalone na događajima koji su se održavali na otvorenom, šepao je dok je hodao i sprečavao je da dolazi na njegove košarkaške utakmice. No, jednog dana, otkrila je njegovu tajnu kada je gledala fotografiju na kojoj su bili njih dvoje zajedno.

- Što sam više gledala u to, više sam mislila da sam prevarena. Odnela sam tu sliku prijateljima i rekla: "Ljudi, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu" - priča ona.

Njeni prijatelji takođe su ostali potpuno šokirani i naterali su je da ga ispituje o tome. Nekoliko nedelja kasnije, sve je priznao i objasnio joj da ima dečju paralizu, na šta mu je ona rekla da je sumnjala već nekoliko nedelja i da je jako čudno od njega što joj to nije rekao.

Objasnila je da joj je dečko rekao da nije osećao da treba da podeli svoje stanje sa njom, jer ga je upoznala i prišla mu bez znanja o njegovom hendikepu, ali se ona posle otkrića osećala "glupo".

nakon toga i bili su "vrlo zaljubljeni" dok ona nije otišla na fakultet, a veza propala zbog daljine. Korisnici Tiktoka ostali su zatečeni snimkom jer im nije bilo jasno kako joj je nešto tako promaklo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.