CELA ZEMLJA SE UZNEMIRILA: Iznad Australije primećen čudan objekat, Kinezi stoje iza svega (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 17:57

CELA ZEMLJA SE UZNEMIRILA: Iznad Australije primećen čudan objekat, Kinezi stoje iza svega (VIDEO)

Profesor astrofizike objasnio o čemu se radi

Društvene mreže usijale su se kada je u Kvinslendu u Australiji iznad grada primećen svetleći objekat.

Korisnici društvenih mreža su se unezverili i odmah počeli da objavljuju video zapise.

Stručnjaci su odmah reagovali i otkrili da je reč o ostatku kineske svemirske letelice koja je sagorela pri ulasku u zemljinu atmosferu.

- Prvo sam pomislio da je meteorit, ali kasnije, kada sam primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvesno razdvajanje, supruga i ja smo počeli da verujemo da je reč o ostatku kakvog svemirskog objekta. Prizor je bio fascinirajući - rekao je Džesper Neš, koji je video snimak podelio sa drugim korisnicima.

Profesor astrofizike Honti Horner na Univerzitetu Južni Kvinslend objasnio je da je reč o ostatku letelice koju su Kinezi lansirali u novembru 2019. godine, piše Njujork Post.

Snimak je naravno odmah izazvao širenje raznih teorija zavere na Internetu, pa tako mnogi korisnici isprva nisu verovali da je reč o ostatku svemirske letelice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.