CELA SRBIJA POD NARANDŽASTIM METEOALARMOM: U narednim satima ovaj deo zemlje je na UDARU NEVREMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 19:00

CELA SRBIJA POD NARANDŽASTIM METEOALARMOM: U narednim satima ovaj deo zemlje je na UDARU NEVREMENA

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će u delovima Srbije u naredna dva sata biti nestabilno vreme, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom

Nevreme će biti posebno intenzivno u Podrinju, okolini Malog Zvornika i Ljubovije, gde se očekuje i pojava grada, kao i velika količina padavina za kratko vreme, od 15 do 30 mm.

Kako se navodi u najavi, na severu zemlje biće suvo.

Za područje cele Srbije uključen je narandžasti meteo-alarm, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je vreme opasno.

- Prognozirane su opasne vremenske pojave, a takvog su intenziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova. Pratiti savete koje daju nadležne državne službe - navodi se na sajtu RHMZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPREMA SE NOVO NEVREME Pljuskovi, gromovi, grmljavina i grad sele se u OVAJ DEO SRBIJE

Izvor: Blic, 18.Jun.2020

Posle snažnog nevremena koje je danas popodne pogodilo Čačak i okolinu, iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju da će u pojedinim delovima Srbije u naredna dva sata biti nestabilno, sa lokalnim plјuskovima i grmlјavinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.