CELA SRBIJA BRUJI O POTERI! Oženjeni Dušan zavodio tragačicu Milicu, njena reakcija je ŠOK - Ta mala grmi

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 08:40

CELA SRBIJA BRUJI O POTERI! Oženjeni Dušan zavodio tragačicu Milicu, njena reakcija je ŠOK - "Ta mala grmi"

Takmičar u kvizu "Potera" udeljivao komplimente tragačici Milici.

U novoj epizodi kviza "Potera" dogodilo se nesto do sada neviđeno! Tokom svih ovih godina smenjivali su se brojni takmičari, bili smo svedoci mnogih lapsusa, smešnih situacija... Ali, sada je novi učesnik Dušan uradio nešto do sada neviđeno.

On je regularno branio svoju sumu novca, ali nimalo nije krio simpatije prema tragačici Milici. Još pre početka suočavanja sa Milicom nije krio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da baš sa njom želi da odmeri znanje, a već pri prvom susretu pokazao je otvoreno dopadanje. Laskao joj je, udeljivao komplimente i tokom čitave igre je nazivao "princezom", a sudeći po Miličinoj faci nije joj baš bilo prijatno.

- Ako mogu da biram to je svakako princeza znanja, više volim da se družim sa prelepim ženama - započeo je on, a onda se Milica pojavila:

- Dobro veče, princezo Milice... Što bi rekli sada mladi - ta mala grmi! Od grmljavine su mi se zapušile uši, ta mala grmi - ponavljao je on.

- Ovakvo upoznavanje još nismo imali - ubacio se Jovan Memedović.

Celu igru ​​joj je delio komplimente i nazivao je "princezom", a sudeći po Miličinom licu - nije joj bilo prijatno.

Milica i Dušan u Poteri pic.twitter.com/6Ow9wmNiGi

— Pluton (@Pluton45873221) June 5, 2023

Naravno, ni tviteraši nisu ostali imuni na potez tamičara Dušana, pa su Dušan i Milica preplavili društvene mreže.

Dodajmo i to da je Dušan oženjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.