CELA CRNA GORA TRAŽI MALU KJARU: Od devojčice i dalje ni traga ni glasa, nestala dok je šetala psa u mestu kraj Kotora

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 15:18

CELA CRNA GORA TRAŽI MALU KJARU: Od devojčice i dalje ni traga ni glasa, nestala dok je šetala psa u mestu kraj Kotora

U Crnoj Gori je danas nastavljena potraga za osmogodišnjom devojčicom nestalom na području Kavača, kraj Kotora.

Devojčica Kjara nestala je juče, a komandir opštinske Službe zaštite i spašavanja Kotor Maksim Mandić izjavio je da je u potrazi za devojčicom pretražen veliki deo terena.

Mandić je za Radio Tivat rekao da su u potragu uključene sve raspoložive snage i da svi nude pomoć, a mogu, kaže, da se oslone na Mornaricu i Policiju.

Ljudi molim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas!!!!!!

U selu Kavač kraj Kotora ,danas je nestala sedmogodišnja devojčica Chiara, ruska državljana. Već više od 8 sati je tražimo https://t.co/TZRWPFQTUfć nas ima preko 200 ali je i dalje nedovoljno.Ko može neka dođe da pomogne. Molim vas RT pic.twitter.com/rCTU5zDyJW

— Manolin FCKU🇰🇬 (@morski_spas) April 12, 2021

Devojčica govori engleski jezik, njena fotografija se širi društvenim mrežama, a u trenutku nestanka je šetala psa.

Da situacija bude još bizarnija devojčica je nestala u ozloglašenom mestu u Crnoj Gori iz kog je potekao "kavački klan" koji stoji iza niza likvidacija u Srbiji, Crnoj Gori, pa i po svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.