ČEKAO SAM OVAJ DAN Posle masakra na Vračaru Kosta sam pozvao policiju - njegove reči LEDE KRV u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 19:39

"ČEKAO SAM OVAJ DAN" Posle masakra na Vračaru Kosta sam pozvao policiju - njegove reči LEDE KRV u žilama

Otkrivene prve reči Koste prilikom hapšenja.

Načelnik beogradske policije Milić otkrio je na RTS-u prve Kostine reči nakon što je uhapšen. Prema njegovim rečima, Kosta je sam pozvao policiju i rekao da je pucao na lica u školi i da je psihopata koji treba da se smiri.

- Tokom razgovora smo saznali da je on bio ignorisan od društva i da je bio izopšten iz društvenih igara, to ga je i navelo da počini ovo delo - kaže Milić i dodaje:

- Sam je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Molotovljeve koktele. Nije hteo nikog da zapali, već da napravi odbrambeni zid za policiju i hitnu pomoć kako ne bi mogli nikome da pomognu - kaže Milić i da je Kosta rekao prilikom hapšenja da je "čekao ovaj dan" i da je hteo da "sve završi u jednom danu".

Sve vesti o ovoj nezapamćenoj tragediji u Beogradu možete pročitati OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.