ČEKANJE NA GRANICI DO 30 MINUTA

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKANJE NA GRANICI DO 30 MINUTA

BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji je danas umerenog intenziteta i obavlja se uglavnom po suvim kolovozima, a na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U Srbiji, prema podacima Operativnog centra AMSS-a, preovlađuje oblačno vreme sa povremenom kišom.

AMS S upozorava na pojavu takozvanih "udarnih rupa" na putevima u Srbiji, koje mogu da oštete vozila i ugroze njihovu bezbednost.

Svi koji nameravaju da putuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u inostranstvo treba na vreme da pribave neophodna dokumenta - zeleni karton, koji se može kupiti u osiguravajućoj kući koja je izdala polisu osnovnog osiguranja za vozilo i međunarodna vozačka dozvola, koja je neophodan dokument u većini zemalja Evropske unije.

Ako tokom putovanja vlasnik nije u vozilu ili je ono u vlasništvu lizing kuće ili pravnog lica, obavezna je i dozvola za uparavljanje tuđim vozilom u inostranstvu, koju izdaje AMSS.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.