ČEKAMO TE, VERUJEMO DA SI ŽIV Samo sat vremena pre tragične vesti oglasila se sestra nesrećnog mladića (18) sa Banjice (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 13:15

"ČEKAMO TE, VERUJEMO DA SI ŽIV" Samo sat vremena pre tragične vesti oglasila se sestra nesrećnog mladića (18) sa Banjice (FOTO)

Danas je pronađeno telo mladića Lazara K. (18) koji je nestao prekjuče na Banjici, a za sada se ne zna puno detalja o ovom slučaju.

Na društvenim mrežama porodica je molila za pomoć i apelovala na sve, ukoliko vide Lazara, da ih obaveste. Samo sat vremena pre nego što je stigla ova tužna informacija, na Instagramu se oglasila i Lazareva sestra.

Ona je ovom prilikom napisala i reči koje slamaju srca, pa je tako svom bratu poručila kako ga porodica čeka da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrati kući, da duboko veruju da je živ i zdrav, kao i da ga vole.

- Lazo čekamo te, duboko verujemo da si živ i zdrav, volimo te - napisala je Lazareva sestra na Instagramu, samo sat vremena pre nego što je objavljeno da je mrtav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EMOTIVNI OPROŠTAJ SESTRE PREMINULOG LAZARA (18): Raj nije mogao da čeka na tebe...

Izvor: Blic, 20.Jun.2021, 09:55

Od Lazara Kujundžić (18), mladića koji je nestao u petak na Banjici, a čije je beživotno telo juče pronađeno, na društvenoj mreži se emotivnom porukom oprostila njegova sestra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.