ČEKALA JE SEDAM SATI DA JE PROZOVU! Majka dvoje dece preminula u Hitnoj, pronađena bez svesti u stolici u čekaonici

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 10:30

ČEKALA JE SEDAM SATI DA JE PROZOVU! Majka dvoje dece preminula u Hitnoj, pronađena bez svesti u stolici u čekaonici

Majka (39) umrla je nakon što je pronađena srušena ispod kaputa u Hitnoj pomoći, nakon što je čekala sedam sati da vidi doktora zbog glavobolje.

Majka dvoje dece umrla je nakon što je pronađena bez svesti ispod kaputa u hitnoj pomoći dok je čekala da ode kod lekara zbog glavobolje.

Ova 39-godišnjakinja je 19. januara otišla u Kvins medicinski centar u Notingemu i tri puta su je posmatrale medicinske sestre.

Ipak, kada je posle sedam sati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prozvano njeno ime, nije se odazvala i bolničko osoblje je mislilo da je otišla zbog dugog čekanja.

Pronađena je kako ne reaguje u stolici u čekaonici i prebačena je na intenzivnu negu, gde je preminula 22. januara, preneo je LBC.

Pokrenuta je hitna istraga o ovoj tragediji.

Srbija Danas/Daily Mail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.