ČEKA TREĆE DETE! Šarić ponovo postaje otac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA TREĆE DETE! Šarić ponovo postaje otac!

Darko Šarić (49) postaće otac po treći put.

Naime, Šarićeva druga supruga Lana Popović ponovo je trudna i čeka drugo dete.

Darku Šariću (48), osuđenom na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina najverovatnije će se ponovo suditi pred Apelacionim sudom u Beogradu, a sve ukazuje da će najverovatnije biti oslobođen, kažu dobro obavešteni izvori iz pravosuđa.

Šariću su juče podršku pružili brat Duško, supruga Lana i prijatelji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Šarić je posle pet godina provedenog u pritvoru dobio pravo na intimne trenutke sa svojom suprugom Lanom Popović - kaže za Alo! dobro obavešteni izvor.

Da podsetimo, Šarić iz prvog braka ima veliku ćerku sa suprugom Natašom, a sa suprugom Lanom ima sina od 11 godina. Njegova supruga Lana se pojavila juče u sudu sa trudničkim stomakom.

Šarićev branilac u žalbi osporio je iskaz svedoka saradnika Nebojše Joksovića Jokse, navodeći da sud nije trebalo da mu poveruje jer je govorio neistinu. Advokati optuženih su u svojim žalbama tražili da se njihovi klijenti oslobode ili da se zakaže novo suđenje pred Apelacionim sudom ističući da činjenice nisu pravilno utvrđeno u prethodna dva procesa.

- Skoro svi advokati su tražili da se ukine presuda zbog bitne povrede zakona i nepotpuno utvrđenih činjenica. Odbrana traži otvaranje novog pretresa pred Apelacionim sudom pred kojim bi se ponovo pregledali svi dokazi i saslušali svedoci - navodi sagovornik.

Šarićev advokat Radoslav Baćović je u svojoj žalbi istakao da iz presude nije razumljivo kada su okrivljeni oformili organizovanu kriminalnu grupu.

- Nije jasno da li su je stvorili istovremeno na teritoriji Srbije ili više zemalja bivše SFRJ, zapadne Evrope i Južne Amerike. Nejasno je da li je grupa oformljena sukcesivno i na kojim teritorijama, s obzirom na to da u presudi ništa nije određeno precizno i da se kao mesto navodi gotovo trećina planete - naveo je Baćović.

Šarićev advokat ističe da je njegov branjenik nezakonito prisluškivan i da se presretani telefonski razgovori ne mogu koristiti kao dokaz!

- Prema podacima za koje odbrana nije uspela da prikupi dokaze, Darko Šarić se od 2003. sluša neprekidno, ali se odbrana time nije bavila u žalbi. U sudskom spisu postoji dokument BIA od 20. maja 2007. iz kojeg proističe da se Darko Šarić sluša još od 2007. Odbrana je u više navrata predlagala da se svi telefonski razgovori, kao nezakoniti, izdvoje iz spisa, jer se na njima ne može zasnivati presuda. Prisluškivani razgovori, koji se nalaze u tužilačkim spisima nikada nisu dostavljeni odbrani, već se drže u tajnosti - navodi se u žalbi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.