ČEDOMIR ANTIĆ: Ne možemo od ekologije da pravimo novu ideologiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 12:14

ČEDOMIR ANTIĆ: Ne možemo od ekologije da pravimo novu ideologiju! (VIDEO)

Čedomir Antić prokometarisao je jučerašnje proteste

Redovni profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu i nekadašnji portparol Demokratske stranke Čedomir Antic prokomentarisao je za televiziju  jučerašnje proteste.

- Ekologija je jedno od najvažnjjih pitanja našeg veka ali ne možemo od toga da pravimo novu ideologiju! Ne mogu nam standarde postavljati zemlje koje su se izgradile tako što su kršile standarde na štetu svih nas! - rekao je Antić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
NE MOŽEMO OD EKOLOGIJE DA PRAVIMO NOVU IDEOLOGIJU

Čedomir Antić:

"Ekologija je jedno od najvažnjjih pitanja našeg veka ali ne možemo od toga da pravimo novu ideologiju! Ne mogu nam standarde postavljati zemlje koje su se izgradile tako što su kršile standarde NA ŠTETU SVIH NAS! pic.twitter.com/EivEtqlUkV

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 5, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.