ČEDA NA KISEONIKU: Supruga Jelena upravo otkrila DETALJE NAJVAŽNIJE BORBE lidera LDP-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 19:58

ČEDA NA KISEONIKU: Supruga Jelena upravo otkrila DETALJE NAJVAŽNIJE BORBE lidera LDP-a

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji je zbog upale pluća juče hospitalizovan u KBC "Bežanijska kosa" danas je prebačen na Infektivnu kliniku u Beogradu, a njegovo stanje je stabilno.

Tim povodom njegova supruga Jelena je oficijelnoj stranici lidera LDP-a obavestila o njegovom stanju.

- Dragi prijatelji, oprostite što vam nisam odgovorila odmah, ali je ovo zaista prvi slobodan trenutak u čitavoj nedelji koju deca i ja provodimo u stalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontaktu sa lekarima sa Bežanijske kose i Infektivne klinike, koji se zajedno sa Čedomirom bore protiv užasnog i teškog virusa koji ga je napao.

- Sve se desilo u ponedeljak, tokom popodneva, od 16 do 18 časova. Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39. Sam je otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio ''jer njega ništa ne zaobilazi''. Od te večeri, on sa timovima predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje-više, svim komplikacijama koje izaziva virus.

Sa Bežanijske kose je prebačen na Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije (od tada je na kiseoniku koji njegovim plućima pomaže da se oporave) zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena.

Preko lekara sam ga obavestila za podršku koju mu šaljete iz zemlje, regiona, drugih kontinenata. On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: ''Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!''

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.