ČEČENI NAORUŽANI DO ZUBA okupirali francuski grad: Policija hitno poslala specijalne jedinice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 22:30

ČEČENI NAORUŽANI DO ZUBA okupirali francuski grad: Policija hitno poslala specijalne jedinice (VIDEO)

Mnogi snimci sukoba kruže internetom

Pojavili su se šokantantni video snimci huligana koji drže oružje u francuskom gradu Dižonu. Takozvane kaznene napade navodno vrše pripadnici čečenske dijaspore. Francuska policija sumnja da je to izazvano napadom na 16-godišnjeg člana čečenske zajednice 10. juna.

Policija je uputila pojačanja u Dižon, a na internetu se mogu videti snimci grada iznad koga se diže gusti crni dim.

Gradonačelnik Dižona Francois >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rebsamen rekao je da se ono što se desilo "bez presedana i neprihvatljivo".

Mnogi video snimci sukoba dobijeni su putem društvenih medija učesnika, posebno od korisnika Snepčeta.

Jedan od takvih video snimaka pokaziuje požar u zgradama dok Čečeni prolaze. francuski mediji su potvrdili da su novinari koji pokušavaju da dokumentuju događaj bili napadnuti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.