Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Maj.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CBS: Carnajev ostavio pismo o napadu na Bostonski maraton

Džohar Carnajev , optužen  za napad na Bostonskom maratonu,  prema saznajima  televizije CBS, na čamcu gdje je pronadjen ostavio pismo u kojem je stoji "Kada napadnete jednog muslimana, kao da ste napali sve". CBS-a javlja da Džohar  nije pokazivao tugu nakon smrti   starijeg brata Tamerlana, umjesto toga, 19-godišnjak je kazao da je njegov stariji brat u raju i da će se uskoro sresti. Carnajev je  optužen je za teroristički napad u ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Carnajev ostavio poruku u čamcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2013

Učesnik bombaškog napada na Bostonskom maratonu, Džohar Carnajev, koji je pronađen sakriven u jednom čamcu nekoliko dana posle eksplozija, ostavio je pisanu poruku opisujući napad kao odmazdu za američke ratove u muslimanskim zemljama, izvestio je danas Si-Bi-Es.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.