ČASOVI OD 30 MINUTA

Izvor: Kurir, 05.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČASOVI OD 30 MINUTA

UŽICE - Zbog rekonstrukcije zgrade gimnazije i ekonomske školu u centru Užica, đaci ove dve obrazovne ustanove će od marta nastavu pohađati u drugim srednjim školama. Đaci ekonomske škole na nastavu će ići u objekat medicinske škole u naselju Carina, a gimnazijalci u srednjim školama „Radoje Marić“ i „Radoje Ljubičić“.

- U svim ovim školama nastava će od marta biti organizovana u tri smene, a časovi će biti skraćeni na po 30 minuta. Sve smo to morali da učinimo zbog radova koji će biti sprovedeni na objektima u centru grada - kaže Radovan Ristanović, zamenik predsednika opštine Užice. Radovi na zagradi gimnazije i ekonomske škole počeće u martu i trajaće šest meseci.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.