ČARLS PONOVO U JAVNOSTI: Evo kako britanski kralj IZGLEDA nakon teške dijagnoze (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 19:07

ČARLS PONOVO U JAVNOSTI: Evo kako britanski kralj IZGLEDA nakon teške dijagnoze (FOTO/VIDEO)

Vraća se svojim dužnostima

Britanski kralj Čarls III snimljen je u automobilu kod Bakingemske palate iz kog se osmehivao i raspoloženo mahao okupljenim ljudima koji su znali da će biti tamo.

Čarls se nakon toga u Palati sastao sa ambasadorom Alžira Nuredinom Jazidom i Sambom Mamaduom, ambasadorom Mauritanije, čime je pokazao da nastavlja da obavlja kraljevske dužnosti dok se leči od raka.

Britanski monarh je snimljen dan nakon što je najavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se Kejt Midlton vratiti kraljevskim dužnostima na ceremoniji Pozdrav bojama 8. juna. Kensingtonska palata još nije saopštila da li će biti prisutna ili ne.

U video-snimku koji je napravio Dejli mejl vidi se kako se kralj osmehuje u zadnjem delu svog rols-rojsa dok mu okupljeni mašu.

Ovaj 75-godišnjak nadavno je otkazao zvanične posete, pa su drugi članovi kraljevske porodice morali da preuzmu dodatne dužnosti.

Kraljica Kamila se najviše angažovala otkad je Čarlsu u januaru dijagnostikovan rak. Imala je 13 zvaničnih angažmana samostalno otkako je stanje njenog supruga otkriveno, ali se sada očekuje da će primat preuzeti princ od Velsa i princeza Ana dok ona bude na pauzi.

Kralju je dijagnostikovan neotkriveni oblik raka nakon bolničkog lečenja zbog uvećane prostate ranije ove godine. Lečen je u istoj bolnici kao i princeza od Velsa, koja je u januaru podvrgnuta operaciji abdomena zbog nepoznatog stanja.

Izvor: Srbija Danas/24sedam/Vladimir Tanacković/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.