Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CAR:GO tvrdi: Ne poslujemo mimo zakona, vozači kvalifikovani

Direktor i osnivač CAR:GO Vuk Guberinić izjavio je za N1 da je neosnovan zahtev taksista za ukidanje njihove platforme i odbacio navode da posluju mimo zakona.

Izvor: N1

Takođe, navodi da nisu tačne ni tvrdnje da su njihovi vozači nekvalifikovani.

"Mi poslujemo po zakonu. Pozivamo se na drugi zakon, to je Zakon o turizmu koji reguliše iznajmljivanje vozila sa vozačem ili 'limo service' kako je kod nas taj zakon nazvan. Mi povezujemo putnika sa auto >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prevoznikom koji je registrovan ili 'rent a carom', dakle sa ljudima koji imaju vozila koja su prošla tehničke preglede, koji imaju dodatno osiguranje putnika", rekao je Guberinić.

On dodaje da je ova kompanija do sada odradila više od 100.000 vožnji u poslednje dve i po godine i da nisu imali nikakvih incidenata.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.