ČAK GA I ŽENA OSTAVILA: Katar zaboravio na nemačkog predsednika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 10:58

ČAK GA I ŽENA OSTAVILA: Katar "zaboravio" na nemačkog predsednika (VIDEO)

Stavovi Nemačke povodom rata u Izraelu doveli su mnoge da se pitaju da li je predsednik slučajno ili namerno ostavljen na aerodromu, s obzirom na pomoć koju Katar pruža Hamasu.

Nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer sedeo je u avionu pola sata čekajući da ga zvaničnici dočekaju u Kataru, prenosi Stern.

"Frank-Valter Štajnmajer je delovao pomalo izgubljeno - čak ga je i žena ostavila. Svi ostali putnici su već napustili avion po sletanju u Dohu... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Samo je predsednik bio primoran da čeka na vratima aviona zvaničnike koji su trebalo da ga dočekaju na izlazu,”, navodi se u tekstu.

🇩🇪🇶🇦 - Apparently, they forgot to meet the German President at the Qatar airport.

Frank-Walter Steinmeier had to wait half an hour for the local official to arrive so that protocol was not violated.

At the same time, before the arrival of the German President, a carpet was… pic.twitter.com/IdSkmnafDT

— il libanese (@Ramy_Sawma) November 30, 2023

U međuvremenu, kako navodi list Tagešpigel, Štajnmajer je morao da sačeka jer je njegov avion stigao ranije nego što je planirano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.