ČAČANI GRADE SIGURNU KUĆU

Izvor: Kurir, 18.Jun.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAČANI GRADE SIGURNU KUĆU

ČAČAK - U Čačku je počela izgradnja prihvatnog centra za socijalno nezbrinute i žrtve porodičnog nasilja. Sigurna kuća imaće površinu od 120 kvadratnih metara, sa dnevnim boravkom, spavaćim sobama, kupatilom i drugim sadržajima.

Za izgradnju i opremanje biće utrošeno više od dva miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta, uz pomoć ministarstava za ekonomiju i regionalni razvoj i za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Direktorka Centra za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << socijalni rad u Čačku Stana Marinković kaže da će prihvatni centar biti na raspolaganju i susednim opštinama Ivanjica, Lučani i Gornji Milanovac. Radovi na ovoj zgradi treba da budu okončani do kraja jula.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.