Buš na intenzivnoj nezi, njegova supruga takođe HOSPITALIZOVANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buš na intenzivnoj nezi, njegova supruga takođe HOSPITALIZOVANA

Bivša prva dama je u braku sa Džordžom Bušom čak 72 godine

Bivši američki predsednik Džordž H.V. Buš (92) prebačen je na intenzivnu negu bolnice u Hjustonu zbog upale pluća, a u istu kliniku smeštena je i njegova supruga Barbara (91) zbog kašlja i iscrpljenosti.

Kako je sinoć saopštio Bušov portparol Džim Mekgret, bivši predsednik prebačen je danas na intenzivnu negu zbog problema sa disajnim putevima povezanih sa upalom pluća.

Barbara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << én George Bush senior in ziekenhuis: Barbara Bush, de 91-jarige echtgenote van de… https://t.co/X1dpswVJnr #Tips2Trade #T2T

— Lammert Doddema (@lammertdoddema) January 19, 2017

Buš, koji je u bolnici od subote, imao je intervenciju oslobađanja disajnih puteva i trenutno je stabilno, prenosi Rojters.

Hospitalizan a George Bush padre y a su esposa, Barbara https://t.co/OjIr3CvHgv pic.twitter.com/M5QnC95BeA

— Pulzo (@pulzo) January 19, 2017

Bušov portparol je rekao i da je bivša prva dama, koja je u braku Džordžom Bušom 72 godine, juče ujutro hospitalizovana iz predostrožnosti nakon iscrpljenosti i kašlja.

Ex U.S. President George Bush Moved to Intensive Care Unit Over “acute respiratory problem” https://t.co/f021CLHk6s pic.twitter.com/POYzj5Iqal

— Viktor (@phadexx) January 19, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.