Burna tribina o medijima u Nišu, neki novinari izašli

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna tribina o medijima u Nišu, neki novinari izašli

Burna tribina o medijima koju je organizovao niški antikorupcijski forum.Između ostalog, čulo se da je vlasnik tri medija koji su prošle godine od grada dobili više od 30 miliona dinara Vitko Radomirović, potrošene milione za projekat pravdao i računima za gorivo sa pumpi širom Srbije većim od pola miliona dinara, računima za struju svoje familije.

I dalje se ne zna kako će biti završen ovogodišnji konkurs za medije gde se deli više od 60 miliona dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Skup, na kome su članovi niškog Lokalnog antikorupcijskog foruma (LAF), saopštili deo saznanja kako je trošen novac Nišlija, počeo je sa punom salom, ali su, kao po komandi nakon toga izašli svi koji rade za medije koji iz gradskog budžeta dobijaju najviše i to dok je govorio predstavnik NUNS-a.

Bojkot nisu hteli da obrazlože, a za člana LAF-a profesora Đokicu Jovanovića to jeste iznenađenje.

Kako je trošen novac prošle godine, a ko će ga trošiti ove? Konkurs poništen pa raspisan novi, članovi komisije podneli ostavke. Nikola Panić, vlasnik Boom radija i član službe za informisanje SNS, čitao je pismo bivše članice komisije Maje Raković u kome demantuje objavljene informacije da će više od 70 odsto novca opet dobiti mediji bliski vlasti.

Prekinula ga je vlasnica City radija, koja tvrdi da su upravo preko nje i Panića saznali kako će novac biti raspodeljen. Emotivna rasprava se nastavila. Panić je reagovao i kada je sledeći put neko pomenuo vlast.

Rasprava je ipak privedena kraju bez incidenata, ali bez jasnih zaključaka.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštra rasprava o medijskom konkursu u Nišu

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2016

Burna tribina o medijima koju je organizovao niški antikorupcijski forum.Između ostalog, čulo se da je vlasnik tri medija koji su prošle godine od grada dobili više od 30 miliona dinara Vitko Radomirović, potrošene milione za projekat pravdao i računima za gorivo sa pumpi širom Srbije većim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.