Izvor: RTS, 01.Okt.2021, 22:45

Burdž Kalifa u bojama srpske zastave

Najviša zgrada u Dubaiju Burdž Kalifa večeras je obojena bojama srpske zastave u čast Srbije i predsednika Aleksandra Vučića koji tamo boravi.
"Hvala našim prijateljima iz UAE na veličanstvenom dočeku. Neka živi prijateljstvo naših dveju zemalja", naveo je predsednik Aleksandar Vučić na Instagramu.

Prethodno je predsednik Vučić zvanično otvorio Paviljon Srbije na svetskoj izložbi "Dubai Ekspo 2020"

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najviša građevina u Dubaiju u bojama zastave Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2021

DUBAI - U čast Srbije i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića najveća zgrada u Dubaiju Burdž Kalifa večeras je obojena u srpsku zastavu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VUČIĆ ODGOVORIO NA GORUĆE TEME IZ DUBAIJA: MUP će ovih dana imati puno posla, neko se izgleda uplašio (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2021, 21:10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti direktno iz Dubaija..Predsednik Vučić govori o nastupu Srbije na EXPO 2020, dešavanjima u Dubaiju, kao i o svim aktuelnim temama...A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)..Na početku obraćanja, predsednik je rekao da je srećan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.