Bura kod radikala: Čiji je džip; Šešej: Ovde može biti samo jedan od nas dvojice

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 10:07

Bura kod radikala: "Čiji je džip"; Šešej: Ovde može biti samo jedan od nas dvojice

Beograd -- Na sednici Centralne otadžbinske uprave SRS došlo je do sukoba dela članstva sa liderom Vojislavom Šešeljom.

Kako pišu mediji, najveći sukob izbio je između lidera radikala i potpredsednika Nemanje Šarovića.

Rasprava Šešelja i Šarovića na sednici održanoj 7. jula, kulminirala je kada su dotakli džipa koji vozi Šešelj, nakon čega je lider SRS rekao da u toj stranci može biti samo jedan od njih dvojice, preneo je Tanjug pisanje "Kurira". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sukob je počeo oko izbornih rezultata kada su članovi iznosili svoje mišljenje, a Šeselja je iz takta izbacio Šarović koji ga je prvo kritikovao zbog podrške Milutinu Jeličiću Jutki, a onda pomenuo džip.

Kako se navodi, Šarović je odmah posle sednice otišao kući i od tada nije dolazio u kabinet kod Šešelja.

Na sednici je za novog predsednika IO stranke izabran Ðurađ Jakšić, Miroljub Ignjatović je izabran za sekretara IO, dok je iz stranke izbačeno 10-ak osoba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.