Bulevar oslobođenja bez vode do četvrtka u 18 sati

Izvor: Blic, 17.Maj.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulevar oslobođenja bez vode do četvrtka u 18 sati

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu, u četvrtak, 19. maja, od 8 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u Ulici Save Maškovića (između Vojvode Stepe i Bulevara oslobođenja) i Bulevaru oslobođenja (između Pazinske i Save Maškovića).

Za najnužnije potrebe obezbeđena je autocisterna s pitkom vodom, saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”.

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u najavljenom roku. Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb- adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.