Bugarska policija oduzela 320 kilograma kokaina iz stana u Sofiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020, 17:56

Bugarska policija oduzela 320 kilograma kokaina iz stana u Sofiji

Bugarska policija oduzela je 320 kilograma kokaina iz jednog stana u Sofiji, od muškarca koji je dva dana ranije pokušao da prošvercuje oko 40 kilograma droge u svom automobilu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Droga je procenjena na oko 46,5 miliona evra, a bila je namenjena tržištu Azije i Zapadne Evrope i veoma mali deo bugarskom tržištu, prenosi BTA.

Kokain pronađen u stanu 31-godišnjeg muškarca bio je upakovan u 327 paketa sa osam različitih oznaka koje su ukazivale na njegovu čistoću.

Osim droge, u stanu su pronađeni mašina za pakovanje i vagica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENA VEKA: Policija upala u stan i pronašla 320 KILOGRAMA KOKAINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020

Osim droge, u stanu su pronađeni mašina za pakovanje i vagica...Bugarska policija oduzela je 320 kilograma kokaina iz jednog stana u Sofiji, od muškarca koji je dva dana ranije pokušao da prošvercuje oko 40 kilograma droge u svom automobilu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Droga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.