Bugarin švercovao ikone

Izvor: B92, 02.Mar.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarin švercovao ikone

Uprava carina saopštila je da su pripadnici te službe na graničnom prelazu Gradina sprečili državljanina Bugarske da ilegalno unese u Srbiju dve ikone.

Kako se navodi, carinici su odlučili da izvrše detaljan pregled vozila nakon što je državljanin Bugarske rekao da osim ličnih stvari nema šta da prijavi.

"Državljanin Bugarske se u vozilu marke 'mercedes sprinter 212' sa prikolicom, uputio u zelenu traku koja je predviđena za putnike koji nemaju šta da prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za carinsku kontrolu. Prilikom detaljnog pregleda, carinici su u prikolici među putnim torbama pronašli ikone Svetog mučenika Mine i Svetog mučenika Georgija, kao i fakturu na kojoj je pisalo da vrede gotovo 500.000 dinara", piše u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.