Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet Banjaluke planiran na iznos od 134 miliona KM

BANJALUKA - Grad Banjaluka će u iduću, 2020. godinu ući sa budžetom od oko 134 miliona KM, iz kojeg će biti finansirani brojni projekti javne infrastrukture i veliki projekti, poput novih mostova u Docu i Toplicama, kao i nastavak velikog projekta vodosnabdijavanja, izjavila je načelnica Odjeljenja za finanasije Božana Šljivar.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U PLANU NOVI MOSTOVI, PUTEVI, VRTIĆI Grad Banjaluka u iduću godinu ulazi sa 67 miliona evra

Izvor: Blic, 08.Okt.2019

Grad Banjaluka će u iduću, 2020. godinu ući sa budžetom od oko 67 miliona evra (134 miliona KM), iz kojeg će biti finansirani brojni projekti javne infrastrukture i veliki projekti, poput novih mostova u Docu i Toplicama, kao i nastavak velikog projekta vodosnabdevanja, rekla je načelnica Odeljenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.