Budva sutra oplakuje umrle od korone: Proglašen Dan žalosti za preminule sugrađane

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 13:02

Budva sutra oplakuje umrle od korone: Proglašen Dan žalosti za preminule sugrađane

U Budvi će sutra biti Dan žalosti za sve preminule od koronavirusa

Predsednik Opštine Budva Marko Bato Carević odlučio je da petak, 26. februar, bude proglašen Danom žalosti u toj opštini zbog velikog broja preminulih građana od posledica novog korona virusa.

U odluci koju je potpisao Carević se navodi da će Dan žalosti biti obeležen isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Budva, javnim ustanovama čiji je osnivač Opština, objektima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesnih zajednica i drugih ustanova na na teritoriji bdvanske opštine.

Navodi se i da su elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti, preneo je podgorički portal CdM.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Budvi Dan žalosti zbog velikog broja umrlih od korone

Izvor: Danas, 25.Feb.2021

Opština Budva proglasila je petak 26. februar za Dan žalosti zbog velikoj broja preminulih građana te opštine od posledica korona virusa, prenosi RTCG.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.