Budva  na  mapi karnevalskih gradova zauzima jako visoku poziciju

Izvor: Beta Video, 04.Okt.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budva na mapi karnevalskih gradova zauzima jako visoku poziciju

NOVI SAD - Direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak rekla je da Turistička organizacija Budva na sajmu u Novom Sadu predstavlja manifestaciju koja je ``već u maju 2018. godine privukla veliki broj posetilaca`` na Crnogorsko primorje.``Do nedavno je grad Kotor bio prepoznat kao grad karnevala, ali primetićete da Budva takodje na toj mapi karnevalskih gradova zauzima jako visoku poziciju. Ovim grad Budva i Crna Gora želi da najavi za narednu godinu maskenbale i festivale te vrste koji uvek i iz Srbije prvivuku veliki broj turista``, rekla je Radak. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Davidović :Srbija znacajno tržište za naš turizam

Izvor: Beta Video, 04.Okt.2018

NOVI SAD - Državni sekretar za turizam Crne Gore Damir Davidović rekao je da Crna Gore ove godine beleži rast od oko deset odsto u svim vidovima smeštaja kao i u prihodima.``Struktura tih poseta i prihoda je ostala ista, ali sa druge strane imamo povećanje broja turista iz zemalja EU, a region je...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.