Budućnost u centru Beograda

Izvor: Politika, 01.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost u centru Beograda

Beograd je oduvek bio grad izazova. Američka kompanija Ocean Atlantic International izabrala je Srbiju i Beograd kao pouzdane partnere i odlučila da doprinese razvoju modernog stambeno-poslovnog izgleda glavnog grada.
– Zaposleni u firmi Ocean Atlantic Internacional veruju da razvoj tržišta nekretnina ne poznaje granice, tako da su nas ambicije i težnja ka novim projektima dovele do tržišta u razvoju u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji...
U partnerstvu sa najvećom austrijskom javno kotiranom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << investicionom kompanijom za nekretnine Immo East realizujemo projekat Galerija apartmani, stambeno-poslovni objekat u samom srcu Beograda, na Dorćolu – priča Aleksandar Zavišić, direktor predstavništva kompanije za Srbiju.

Objekat će, prema rečima našeg sagovornika, imati otvoren pogled na Dunav, a od Trga Republike, najužeg centra starog Beograda, biće udaljen samo 800 metara.

– Stambeno-poslovni objekat, površine 18.500 kvadratnih metara, sa osam spratova i tri nivoa podzemnih garaža, gradiće se u Francuskoj broj 50. Lokacija je izuzetna i popularna za stanovanje. Najveći deo objekta, 80 posto, zauzeće stanovi odličnog kvaliteta, površine od 27 do 145 kvadrata. Mnogi investitori danas tvrde da grade luks stanove, od najboljeg materijala, a kasnije, kada se ljudi usele, nastaju problemi jer se ispostavi da ugradni materijal nije ni blizu obećavanog. Zato želimo da pokažemo da može i drugačije. Za kvalitet naše gradnje obično kažemo da je viša srednja klasa. Pod tim podrazumevamo gradnju po evropskim i svetskim standardima uz korišćenje materijala čiji je kvalitet potvrđen u praksi. Na primer, objekat u Francuskoj imaće puno svetla, divan vidik, velike i interesantne staklene površine, ali i odlično obezbeđenje. Park ispred zgrade, osnovna i srednja škola, crkva i pijaca u blizini, kao i Skadarlija, kultno mesto Beograda, samo su neke od prednosti života u centru. Tu su i odlične saobraćajne veze sa svim delovima grada. Poslovni prostor zauzeće 20 odsto objekta. U njemu će se nalaziti prodajni prostor, kancelarije i poslovni apartmani. Galerija apartmani zamišljeni su tako da pružaju veliku udobnost i kvalitet življenja u centru, a, ipak, daleko od gradske vreve.

U firmi je osnovana i posebna agencija za marketing i prodaju nekretnina.

– Želimo da pokažemo da sve može da se uradi brzo i profesionalno. Praktično, ko dođe u našu agenciju Ocean Atlantic Properties uveriće se da će na jednom mestu, uz maksimalno pojednostavljenje, moći da završi posao. Projekat finansira banka sa kojom imamo dobru saradnju. Stanovi i poslovni prostor prodavaće se i na kredit. Kupci će na jednom mestu moći da dobiju precizna obaveštenja o potrebnoj dokumentaciji i neće morati da šetaju od šaltera do šaltera. Sa ključevima će dobiti i sve moguće papire u vezi sa priključenjem vode, struje, grejanja, telefona... Očekujemo da će naši kupci biti osobe od 40 do 55 godina, urbanog profila, koje znaju šta hoće i za svoj novac žele određeni kvalitet. Onima koji budu imali posebne želje u opremanju stana ili poslovnog prostora ponudićemo mogućnost doplate. Takvi će, na primer, plaćati oko 30 evra više na mesečnu ratu kredita. Biće i drugih prijatnih iznenađenja za kupce, uključujući i cenu kvadrata. Objekat treba da bude završen 2008. godine, a ekskluzivna prodaja počeće uskoro. Zainteresovani će o svemu biti obavešteni.

Ukoliko imate mogućnosti, a želite da živite ili radite u centru, a zašto ne i jedno i drugo, možete da napravite mudar izbor i obezbedite jedno od najprestižnijih mesta u budućem razvoju grada.

Slađana Raner

[objavljeno: 01.12.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.