Buđenje stare ljubavi: Vuk i Jelisaveta ponovo zajedno

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buđenje stare ljubavi: Vuk i Jelisaveta ponovo zajedno

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić nastavili su tamo gde su stali.

Nakon traktotrajne afere s koškašem Milošem Teodosićem, Jelisaveta je rešila da se vrati kolegi. Inače, Kostić se prvi javio Jelisaveti nakon što je saznao da je ponovo slobodna.

- Vuk je pročitao u novinama da je Jelisaveta ponovo sama, te je brže-bolje iskoristio situaciju. Razmišljao je dva dana kako da napravi prvi korak, pa se setio da je će najmanje napadno zvučati ako joj predloži >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grupni odlazak u lov, što su ranije, tokom višegodišnjeg zabavljanja često praktikovali. Ona mu je istog minuta odgovorila i pitala ga da li će biti zajedno na čeki, na šta je on potvrdno odgovorio - rekao je izvor "Sveta".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.