Buđenje Mračnog viteza

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buđenje "Mračnog viteza"

Za nastavak filma koji je oborio sve rekorde po gledanosti i zaradi je objavljen prvi trejler.

"Uspon Mračnog viteza" u bioskope širom sveta, mračniji nego ikad, stiže za tačno 367 dana a Betmenov glavni neprijatelj sada je Bejn, kojeg igra Tom Hardi.

Betmena će da "probudi" teško bolesni i nepokretni inspektor Gordon, jer je Bejn zauzeo ceo Gotam i preti da uništi svet. Šta nas još očekuje saznaćemo uskoro kada će biti objavljen i drugi trejler.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Internacionalnu glumačku postavu, predvodi Oskarovac Kristijan Bejl, koji se ponovo nalazi u ulozi Brusa Vejna odnosno Betmena. U filmu se takođe pojavljuju En Hatvej u ulozi Seline Kajl, Oskarovka Merion Kotijar kao Miranda Tejt i Džozef Gordon Levit u ulozi Džona Blejka. U glavnu glumačku postavu vratili su se i Geri Oldmen i dobitnici Oskara Majkl Kejn i Morgan Friman.

U stvaranju "Uspona mračnog viteza", režiser i koscenarista Kristofer Nolan je opet "IMAX" odnosno kamere velikog formata, a prema nepotvrđenim informacijama budžet poslednjeg nastavka priče o Betmenu je bio neverovatnih 250 miliona dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.