Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 01:30

„Budala nije dobrodošla u klub“: Hteo je da odlaskom Tadića dobije funkciju u Ajaksu, ali je udario u tvrdo

Svi dobro znamo koliko je žestoko kritikovao srpskog reprezentativca prethodnih godina

Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia, Tanjug/AP


Posle odlaska Dušana Tadića iz Ajaksa stvorili su se uslovi da Vesli Snajder dobije funkciju u tom klubu, ali su se tome žestoko usprotivili navijači.
Najtvrđe jezgro pristalica „kopljanika“ je poodavno ljuto na nekadašnjeg reprezentativca Holandije i to ne samo zbog prošlosezonskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << napada na Tadića koji je bio kapiten i jedan od njihovih miljenika, već mu zameraju i neke ranije „grehove“.
– Da budemo potpuno jasni: ova budala nije dobrodošla u naš klub! To smo mu otvoreno poručili pre tri godine, da je persona non grata u Ajaksu. I to ne važi za samo nekoliko patetičnih godina, koliko su potrajala njegova dva propala braka, nego zauvek. Vesli, ako je i jedan odsto glasina o tvom povratku u Ajaks tačno, ti si onda više od idiota. Ako je to tačno, ti si šizofrenik – poručili su navijači Snajderu.
Ono što mu između ostalog zameraju jeste i što je oproštajnu utakmicu organizovao u Utrehtu, rodnom gradu, ali na stadionu kluba za koji nikada nije igrao i oni smatraju da je na taj način uvredio Ajaks kao klub koji je od njega stvorio igrača svetskog kalibra.
S obzirom na njihovu reakciju teško da će i uprava Ajaksa, ali i sam Snajder sada razmišljati o tome da on dobije posao na „Johan Krojf areni“.
(Telegraf.rs)


Video: Stanković o Mihajloviću, Zvezdi, „pogibiji“ u Sampdoriji…

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.