Brzi Gonzales: Obamejang prešišao i Bolta!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Brzi Gonzales": Obamejang prešišao i Bolta!

Novo pojačanje Borusije iz Dortmunda pretrčao je na treningu 30 metara brže nego što je to učinio slavni atletičar sa Jamajke prilikom postavljanja svetskog rekorda na 100 metara.

Trener Borusije sa pojačanjima: Obamejang, Papastatopulos, Klop i Mkitarijan

 

 

Novo pojačanje nemačkog vicešampiona Borusije iz Dortmunda, Gabonac Pjer-Emerik Obamejang, pretrčao je na treningu 30 metara brže nego što je to učinio atletičar Jusein >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bolt sa Jamajke prilikom postavljanja svetskog rekorda na 100 metara.

Ovaj 24-godišnji napadač je 30 metara pretrčao za 3,70 sekundi, dok je Boltu trebalo 3,78 sekundi kada je u avgustu 2009. godine u Berlinu postavio svetski rekord na 100 metara u vremenu od 9,58.

Sportski direktor "žuto-crnih" Mihael Cork rekao je za nemački Bild da je Obamejang ubedljivo najbrži fudbaler koji je igrao za Borusiju.

Reprezentativac Gabona stigao je u Borusiju ovoga leta iz Sent Etjena za 13 miliona evra.

On je u prethodne tri sezone za Sent Etjen upisao 96 utakmica i postigao 41 gol.

 

Pored Obamejanga trener Jirgen Kloš je ovog leta doveo u Dortmund i sjajnog Jermena iz ukrajinskog Šahtara, Henrika Mkitarijana, kao i Grka Sokratisa Papastatopulosa iz Verdera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Brzi Gonzales": Obamejang prešišao i Bolta!

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

Novo pojačanje Borusije iz Dortmunda pretrčao je na treningu 30 metara brže nego što je to učinio slavni atletičar sa Jamajke prilikom postavljanja svetskog rekorda na 100 metara.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.