Brza pasta sa paprikom i tikvicama

Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brza pasta sa paprikom i tikvicama

Brzo i lako pripremite obrok sa paprikom kao osnovnim sastojkom. Preporuka Slobe Stefanovića u novoj epizodi "Mr. Kitchen".

Sastojci:

- 1 crvena paprika

- 1 tikvica

- maslinovo ulje

- so i biber

- 50 g kačkavalja

- kašika parmezana

- sitnija testenina (oko pola pakovanja) – već skuvana

Priprema:

Najpre naseći papriku na rezance. Staviti je u tiganj sa malo maslinovog ulja, potom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posoliti po želji i ostaviti da se dinsta 10-ak minuta. U međuvremenu naseći tikvice na kockice i dodati i njih u tiganj da se dinstaju dok ne postanu mekane. Skuvati pastu, procediti je i dodati je u tiganj sa povrćem i malo vode u kojoj se pasta kuvala. Dodati izrendani sir. Promešati na laganoj vatri par minuta dok se sir ne istopi. Posuti parmezanom.

Pogledajte celu emisiju:

Izvor: You Tube

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.