Brza akcija policije: Uhapšene dve osobe osumnjičene za otkopavanje groba učiteljice u Starim Banovcima!

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brza akcija policije: Uhapšene dve osobe osumnjičene za otkopavanje groba učiteljice u Starim Banovcima!

Policija je uhapsila dve osobe koje se sumnjiče da su u noći između utorka i srede otkopale grob učiteljice Dragice Kristić Policija je uhapsila dve osobe koje se sumnjiče da su u noći između utorka i srede otkopale grob učiteljice Dragice Kristić u Starim Banovcima.Podsetimo, iz groba učiteljice Dragice Kristić, koja je pre 25 godina sahranjena u Starim Banovcima, u noći između utorka i srede iskopana je lobanja i ostavljena pored spomenika! Sumnja se da je grob oskrnavljen radi krađe nakita sa tela pokojnice, ili u nekom bolesnom sektaškom obredu!(Informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Odao ih ašov, oskrnavili grob zbog ogrlice: Osumnjičeni za otkopavanje groba u Starim Banovcima pritvoreni

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 00:28

Uhapšena dvojica zbog skrnavljenja groba Dragice Krstić u Starim Banovcima. Traga se za još jednim osumnjičenim. Posmrtni ostaci ponovo zakopani POLICIJA je u petak po podne uhapsila Srđana Š. (43), Miroslava K. (40) zbog sumnje da su u noći između utorka i srede otkopali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.