Brza akcija beogradske policije: Tuča policijskih službenika

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 15:18

Brza akcija beogradske policije: Tuča policijskih službenika

Beogradska policija, brom akcijom, uhapsila osumnjičene za brutalno prebijanje načelnika odeljenja u Interpolu M.V.

Kako su mediji preneli, M.V. su pretukla dva policajca, usred dana u ponedeljak na Cvetnom trgu. D. S., bivši načelnik Službe za kiminalističko-obaveštajne poslove (SKOP) i M. R., koordinator u direkciji policije udarili su načelnika u Interpolu najpre s leđa nakon čega se on odmah onesvestio, a potom su nastavili da ga udaraju i šutiraju.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << MUP-a je danas saopšteno da su osumnjičeni za prebijanje M.V. već uhapšeni.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili zadržavanje policijskim službenicima D. S. (1979) i M. R. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda", navedeno je u saopštenju MUP-a.

Iz MUp-a navode i da je, kako se sumnja, u jednom kafiću na Vračaru juče nakon verbalnog konflikta došlo do tuče između D. S, M. R. i 44-godišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Takođe, preduzimaju se sve mere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.