Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno pretučena srebrna olimpijka (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Meksička senatorka i nekadašnja atletičarka Ana Gariela Gevara brutalno je pretučena u Meksiko sitiju.

Na nju je, dok je vozila motor autoputem, naletio automobil u kome su bila četvorica muškaraca, koji su po obaranju atletičarke izašli iz automobila i pretukli je.

Sportistkinja je sa strašnim povredama glave prevezena u bolnicu gdje je hitno podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Srećom, povrede su na vrijeme sanirane i ona se nalazi van životne opasnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Drali su se na mene i govorili da žena nema šta da traži na motoru", napisla je meksička senatorka koja je izuzetno zabrinuta za položaj žena u Meksiku.

Prema podacima Ujedninjenih nacija u Meksiku svakoga dana bude ubijeno u prosjeku šest žena.

Ana Gariela je na OI u Atini 2004. godine osvojila srebro u disciplini 400 metara, a može se pohvaliti i velikim brojem medalja sa najvećih svjetskih takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Brutalno pretučena srebrna olimpijka

Izvor: Radio 021, 14.Dec.2016

Meksička senatorka i nekadašnja atletičarka Ana Gariela Gevara brutalno je pretučena u Meksiko Sitiju...Na nju je, dok je vozila motor autoputem, naleteo automobil u kome su bila četvorica muškaraca, koji su po obaranju atletičarke izašli iz automobila i pretukli je...Sportistkinja je sa strašnim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.